Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

ROG houdt man aan in flat Vlissingen

Toegevoegd: 09-09-2013, 23.35 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De Regionale Ondersteuningsgroep (ROG) heeft maandagavond in een Vlissings flatgebouw een man aangehouden.


Rond 21.05 uur werd met spoed een ambulance ter plekke gestuurd. De situatie was echter nog niet veilig genoeg en daarom moest het ambulanceteam aan het einde van de straat wachten totdat de politie de situatie onder controle had.

In de tussentijd was ook de ROG ter plekke gevraagd. Diverse onopvallende politievoertuigen spoedden zich naar de flat aan de Molenstraat. Daar waren ook al twee surveillancewagens ter plaatse.

De verdachte werd even voor half elf naar buiten gebracht. Hij werd door de ROG afgevoerd in een onopvallend voertuig.


Foto's




Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rinus (10-9-2013 om 12:13)
@Ger , misschien beter om te roepen op het moment dat je situatie kent , of probeer de procedures te veranderen.
Ger (10-9-2013 om 11:42)
Wordt het langzamerhand niet eens tijd om weer agenten te gaan trainen i.p.v ze kursussen pennenvasthouden ,stropdasstrikken en fietsen zonder je aan de verkeersregels te houden te geven ,dan hebben ze in het vervolg geen heel bataljon nodig om 1 persoon in te rekenen.
Loes (10-9-2013 om 08:06)
En dat voor 1 persoon? zoveel politie? dan moet het wel heel heftig zijn geweest, en hopen dat ie crimineel niet meer vrij kom
Cookie-instellingen beheren