Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Wapens gevonden bij inval arrestatieteam

Toegevoegd: 15-10-2013, 16.56 uur - Update: 15-10-2013, 17.24 uur
Door: Rolf de Feijter

AARDENBURG - Een arrestatieteam van de politie heeft vanmiddag een inval gedaan in een woning Aardenburg. Ter plekke is een 49-jarige man opgepakt.

De inval vond rond 14.30 uur plaats aan de Eedeweg. Volgens de politie gebeurde dat omdat werd vermoedt dat er binnen wapens zouden zijn. De politie trof in de woning meerdere vuurwapens aan. De wapens zijn in beslag genomen en worden nader onderzocht. 


Volgens getuigen viel een zwaarbewapend team van acht tot tien personen de woning binnen nadat de deur werd geforceerd. De bewoner werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

De Regionale Ondersteunings Groep (ROG) van de Zeeuwse politie verleende assistentie bij de inval. De technische recherche heeft onderzoek gedaan in de woning.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ODB (16-10-2013 om 14:35)
Als deze bewoner geen criminele activiteiten heeft begaan, is dit weer een bevestiging dat we in Nederland te maken hebben met een uiterst incompetente politie. Tegen jongeren zwaar geweld inzetten, maar tegen de zware criminelen treden ze amper op. Ik vind dit een zeer laffe houding.
Criminee (16-10-2013 om 12:00)
@Mar: juist!
DD (16-10-2013 om 11:38)
@Mar, wie zegt er nou dat dit geen crimineel is? Er worden denk ik ook niet zomaar deuren geforceerd en tuurlijk kunnen ze eens mis zijn, waar mensen werken worden fouten gemaakt!
Mar (16-10-2013 om 09:11)
Zomaar een deur forceren, stel nu dat het geen waar was? Wie betaald dat. Kan men niet gewoon aanbellen en vragen of men binnen mag komen en de man verhoren of vragen of ie de wapens wil afgeven. Je hoort zo dikwijls van deze verhalen en van echte criminelen is men bang!!! Waar zijn je rechten dan?
Cookie-instellingen beheren