Weerbericht:
Bewolkt en van tijd tot tijd regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Tractor belandt op auto in Spui

Toegevoegd: 23-12-2013, 10.06 uur - Update: 23-12-2013, 11.08 uur
Door: Roland de Jong
SPUI - In het Zeeuws-Vlaamse plaatsje Spui is vanochtend een tractor bovenop een personenauto terecht gekomen. Er raakte niemand ernstig gewond.

Het ongeluk gebeurde even voor 08.00 uur op het Spui. Een tractor met daarachter een aanhangwagen met daarop een graafmachine belandde bij een wegversmalling bovenop de personenauto van een 67-jarige vrouw uit Terneuzen. De auto kwam uit tegenovergestelde richting. De twee wilden tegelijkertijd de wegversmalling inrijden.

Wonder boven wonder raakte de inzittende van de auto niet bekneld. De vrouw liep voor zover bekend geen ernstig letsel op. De vrouw hield volgens de politie wat pijn in haar nek aan het ongeluk over.

De weg is vanwege het ongeluk volledig gestremd. De politie is ter plekke een onderzoek gestart. Duidelijk is inmiddels dat de graafmachine niet vastgezet was op de aanhangwagen. Bergers gaan bekijken hoe ze de weg het beste weer vrij kunnen maken.

De 49-tractorbestuurder uit Sluiskil bleef ongedeerd, maar krijgt wel een proces-verbaal omdat de machine niet goed was vastgemaakt op de oplegger.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Suzanna (23-12-2013 om 10:53)
Als dit het resultaat is bij 30 km per uur, snap je niet dat hier nog steeds mensen te hard rijden!
Mar (23-12-2013 om 10:48)
Te snel door de versmalling of een kwestie van wie was er eerst? Al die obstakels zorgen alleen maar voor meer ellende. Bij Axel ook zo. Het is geven of nemen. Wie is de brutaalste of wie wacht er lang genoeg. Gelukkig geen gewonden, wel heel veel schade. Sterkte aan allen
Jacob (23-12-2013 om 10:25)
Sterkte voor de bestuurster, gelukkig is ze niet zwaar gewond geraakt. Je ziet vaak dergelijke combinaties met te hoge snelheid en met los staande vracht rijden. Vlug vlug is de motivatie en wordt de veiligheid ontzien.