Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 15 km

Arrestatie na bedreigen conducteur

Toegevoegd: 21-01-2014, 19.47 uur - Update: 22-01-2014, 08.54 uur
Door: Rolf de Feijter

KRUININGEN - Vanavond heeft een trein bij Kruiningen enige vertraging opgelopen nadat een 19-jarige man zonder vaste woon-of verblijfplaats een conducteur mishandelde.

De 21-jarige conducteur kreeg in de trein een aanvaring met enkele jongeren. Eén van hen spoot de NS-medewerker met vermoedelijk een spuitbus deodorant in het gezicht. De conducteur hield de verdachte aan waarbij een woordenwisseling en duw en trekwerk ontstond.

Op het station van Kruiningen kon de politie de jongeman arresteren. Hij is overgebracht naar een politiebureau en verhoord. De conducteur heeft aangifte gedaan van bedreiging. Door het incident liep de trein enige tijd vertraging op.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
dorpsbewoner (22-1-2014 om 17:00)
@Piet, even goed lezen: 19 jarige zonder vaste woonplaats. Ouders zijn hier al lang niet meer in beeld! Maar zulke personen moeten inderdaad uitgezet worden of als ze hier geboren zijn naar een gesloten inrichting waar ze alsnog opgevoed kunnen worden! Gelukkig zijn er ook heel veel jongeren die zich wel weten te gedragen!
Piet (22-1-2014 om 16:00)
Ouders, waar zijn uw jonge (volwassen) kinderen 's avonds? Of kijkt u niet naar ze om?
Peter (22-1-2014 om 11:43)
Naar een militair kamp sturen die gasten !!!!!
Erik (22-1-2014 om 09:19)
Inderdaad, een levenslang treinverbod, en voor de rest van het leven een (eventueel) rijbewijs voor auto / brommer intrekken, en geen fiets, gaan ze maar lopen van A naar B, op blote voeten...... Nee serieus, het wordt steeds gekker, nog even en er moeten bewapende militairen mee in de trein, kijken of dat uitschot van de maatschappij dan nog zoveel lef heeft. En in dit geval, de conducteur "stikt een uur in de wind" ( deodorant) heeft last van brandende ogen en wie weet wat meer, de dader, ach, die krijgt een standje zo van "nooit meer doen hé" en wordt ( met een bekeuring op zak die hij toch niet betaald) heengezonden. Lang leve het Nederlandse rechtssysteem .... :-(
Chuckles (21-1-2014 om 23:06)
Gelijk doorrijden naar Vlissingen en daar op de boot zetten Uit met dat schot
Frans (21-1-2014 om 22:25)
Asociaal tuig. Levenslang treinverbod geven.
Cookie-instellingen beheren