Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Flinke ravage na crash politieauto

Toegevoegd: 09-02-2014, 05.38 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - In Vlissingen is vannacht een politieauto zwaar beschadigd na een ongeval op de Paul Krugerstraat.

De politieauto reed over de Paul Krugerstraat in de richting van de keersluisbrug toen het bij de kruising met de Irislaan fout ging. In een flauwe bocht verloor een agent de macht over het stuur en reed met hoge snelheid recht door de middenberm om vervolgens op de andere weghelft tot stilstand te komen tegen een geparkeerde auto.

Tijdens de aanrijding werd ook een lantaarnpaal omver gereden. Deze kwam onder de politieauto terecht. Meerdere personenauto's liepen schade op. Of er bij het ongeluk gewonden zijn gevallen is niet bekend. Ook de oorzaak van de crash is niet bekend. Wel werd een flinke ravage aangericht.

Zie ook:
- Politieauto crashte na achtervolging (09-02-2014)


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
SlowRider (9-2-2014 om 10:28)
Hadden ze haast ?
sjaak (9-2-2014 om 10:15)
Zozie je maar weer dat ook de politie zich aan de maximum snelheid houd binnen de bebouwde kom wellicht denkt deze agent er nog eens aan als hij iemand bekeurd voor het overscheiden van de maximum snelheid met een paar kilometer.
Hendrik (9-2-2014 om 10:10)
Deze chauffeur is toch echt niet goed geworden, want het is wel een behoorlijk geval van "uit de bocht vliegen". Rij deze weg dagelijks aantal maal, maar deze bocht kun je alleen uitraken door "onwelwording" of "te hard rijden" ...in mijn simpele optiek is het een combi van beiden. Dit zeg ik niet uit haat, maar vanuit ervaring....heel vaak zie ik onze jongetjes agent wel erg hard rijden. Ja ook in de 30 en 50 km zones !!!!! In ieder geval beterschap gewenst.
sukkels (9-2-2014 om 10:05)
Zo te zien aan de schade veels te hard gereden Zal wel onnodig geweest zijn of was het etenstijd misschien Word tijd dat dit soort personen hun rijbewijs eens afgenomen word ze zijn een gevaar in het verkeer Je zie het vaak zat dat er onnodig hard gereden word met dit soort auto's Maar kijk uit als je als burger iets verkeerd doe dan boet je er gelijk voor Waar zijn de normen en waarden van politie gebleven die een voorbeeld functie hebben Zal wel in doofpot gaan en gemeente betaald schade wel
rico b (9-2-2014 om 10:02)
Weet wel hoe t komt. Gewoon als een gek rijden Zonder zwaailichten aan. Gewoon machtsmisbruik. Ik ben politie dus ik mag als een gek rijden idee. En wij burgers weer opdraaien voor een nieuwe auto natuurlijk.
wim (9-2-2014 om 09:52)
ook een politie agent mag maar 50 op de paulkrugerstraat ,en als hij wilt racen dan op een race baan ,daar gaat ons belasting geld deze man maar eens een opfris cursus geven
Cookie-instellingen beheren