Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Man mishandelt vrouwen in Vlissingen

Toegevoegd: 13-03-2014, 17.15 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In Vlissingen zijn afgelopen zaterdag drie verschillende vrouwen het slachtoffer geworden van mishandeling. Vermoedelijk was er telkens sprake van dezelfde dader en was er geen aanleiding voor de mishandelingen.

Rond 14.45 uur zat een vrouw op een bakje aan de Boulevard toen een jonge man achter haar kwam staan. Hij uitte uit het niets dreigende taal tegen de vrouw en schopte haar plots tegen de rug. Diezelfde dag om 16.00 uur liep een andere vrouw over de Spuistraat in Vlissingen naar haar fiets. Terwijl ze haar fiets van het slot wilde doen werd ze door een onbekende jongen zonder enig aanleiding geschopt.

Weer een uurtje later, rond 16.50 uur, kwam een vrouw uit een supermarkt aan de Glacisstraat. Ze werd vervolgens zonder aanleiding door een jongeman met een anderhalve literfles op haar hoofd geslagen.


Na een eerste onderzoek gaat de politie er inmiddels van uit dat in al deze drie zaken sprake is van dezelfde dader. Zijn signalement luidt: een blanke persoon van ongeveer 20 á 25 jaar. Hij droeg een witte pet,  zwarte jas,  zwarte adidasbroek (met 3 witte strepen op de zijkant) en een paarse rugtas.

De politie is op zoek naar getuigen die dit signalement herkennen of iets van de mishandelingen hebben gezien. Zij kunnen bellen met 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
suus (19-3-2014 om 00:02)
bah
mar (14-3-2014 om 19:48)
de politie zet wel het nummer hier neer maar je kunt beter niet bellen zonde van je geld want ze doen er toch niets mee....een neefje van mij is twee weken terug zwaar mishandeld en dat schorem die hem zo hebben mishandels zodat hij een week in het ziekenhuis lag en geopereerd moest worden lopen ,,gewoon,, nog vrij rond en lachen zich rot...ik bel voortaan alleen bij een ernstig ongeval of voor iemand die dringend medische hulp nodig heeft
jordan (14-3-2014 om 18:15)
wat een loser...
peter (14-3-2014 om 09:19)
zo die is echt niet normaal, ik hoop dat hij het probeert als ik in de buurt ben. met zulke mensen heb ik geen genade.
Michelle (14-3-2014 om 07:00)
We kunnen deze jongen wel "Het schopjongetje" noemen maar sporen doet ie niet!!
ano (14-3-2014 om 06:45)
jammer dat ik zoiets nooit zie....
Cookie-instellingen beheren