Weerbericht:
Van tijd tot tijd regen. Woensdag af en toe zon, kans op een bui
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Beheerder buurthuis mishandeld

Toegevoegd: 31-08-2014, 11.19 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In Vlissingen is in de nacht van zaterdag op zondag een 28-jarige Middelburger opgepakt wegens mishandeling.

Op een bijeenkomst in het buurthuis aan de Adriaen Coortelaan had de man rond 01.55 uur ruzie gezocht met een medebezoeker. Een medewerker zette de man daarop het pand uit. Vervolgens kwam de man terug en gaf hij de beheerder een vuistslag in het gezicht.

Het slachtoffer liep oogletsel op. De man deed aangifte van de mishandeling. De verdachte werd ingesloten in het cellencomplex Torentijd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Goesenaar (2-9-2014 om 22:51)
Schandalig. Hier zijn geen woorden voor. Iemand die in een buurthuis werkt en zich op die manier voor de leefbaarheid van de wijk en buurt inzet verdient juist respect. Ik hoop voor de medewerker dat dit ook de laatste keer is dat hij zoiets meemaakt.
Een collega (1-9-2014 om 06:33)
Laten we hopen dat de dader een flinke straf krijgt. Geweld wordt sowieso niet getolereerd, en zeker niet tegen hulpverleners en gemeentelijk / overheidspersoneel. En het maakt niet uit of je het werk doet als vrijwilliger of als beroepskracht. Sterkte voor de "collega|".....