Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Weer fietsers bekeurd in Middelburg

Toegevoegd: 05-09-2014, 14.41 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In navolging van eerdere controle-acties heeft de politie donderdag in het centrum van Middelburg opnieuw tientallen fietsers bekeurd.

De controle vond donderdagmiddag plaats in de Lange Delft. In totaal 63 personen kregen een boete voor het fietsen in een voetgangersgebied. Agenten hebben samen met bijzondere opsporingsambtenaren van de gemeente tussen 14.00 en 17.00 uur in deze winkelstraat gecontroleerd.

Deze controle is een reactie op klachten van omwonenden en winkeliers over overlast van fietsers in het voetgangersgebied. Er zijn hoofdzakelijk fietsers bekeurd. Een snorfietser heeft een proces-verbaal gehad voor het rijden zonder rijbewijs.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
peter (5-9-2014 om 23:09)
Prima actie. Ook snel uitvoeren in Vlissingen Winkelcentrum. Zelfs ouders met kinderen laveren op de fiets tussen het winkelde publiek door. Jong geleerd, oud gedaan.Beetje dom hé.
Willem (5-9-2014 om 21:10)
Dit moet de politie ook eens doen bij de Emte en Agrimarkt in Vlissingen en op vrijdagmorgen rond 08.15 uur bij de Walstraat op de vrijdag markt.
RFM (5-9-2014 om 20:48)
Ik zie het probleem niet als iemand fietst met een snelheid niet harder als dat men loopt. Als iemand naast zn fietst loopt neemt ie 2x zoveel ruimte in beslag. Heb je wel een lichte versnelling bij nodig. Hard er tussendoor fietsen en tegen mensen aan kan natuurlijk niet. Die moeten ze beboeten. Als je remweg 10cm ismkan er weinig mis gaan.
Tom Moes (5-9-2014 om 20:40)
Iedereen die dit aso gedrag van de politie vind woont duidelijk niet in het centrum van Middelburg. Fietsers gaan met meer overlast samen dan menigeen denkt. Ik vind het super van die gasten, blijven bekeuren. Meer blauw op straat, het verdient zich duidelijk terug zo blijkt. Fietscriminelen zo noem ik ze. Punt!!!!!
R (5-9-2014 om 19:29)
Kom je terug uit Griekenland waar ze zich nergens druk over maken krijg je gelijk een parkeerbon van 80 e en een boete voor fietsen a 60e. Ook nog voor zonder licht op de fiets a 60e en het niet tonen van je idee. Kost evenveel als een week griekenland dit enorme criminele gedrag.
Cornelius (5-9-2014 om 18:19)
Blijven bekeuren totdat ze het eindelijk eens gaan begrijpen!
Cookie-instellingen beheren