Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Weer fietsers bekeurd in Middelburg

Toegevoegd: 05-09-2014, 14.41 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In navolging van eerdere controle-acties heeft de politie donderdag in het centrum van Middelburg opnieuw tientallen fietsers bekeurd.

De controle vond donderdagmiddag plaats in de Lange Delft. In totaal 63 personen kregen een boete voor het fietsen in een voetgangersgebied. Agenten hebben samen met bijzondere opsporingsambtenaren van de gemeente tussen 14.00 en 17.00 uur in deze winkelstraat gecontroleerd.

Deze controle is een reactie op klachten van omwonenden en winkeliers over overlast van fietsers in het voetgangersgebied. Er zijn hoofdzakelijk fietsers bekeurd. Een snorfietser heeft een proces-verbaal gehad voor het rijden zonder rijbewijs.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Eric (5-9-2014 om 18:16)
Nee dan de mensen die denken hun hond al fietsend uit te moeten laten op het bolwerk of toeristen die het welk leuk vinden om hier te fietsen. Fietsers in de Lange Delft bekeuren kost natuurlijk niet al te veel moeite voor ons korps..pfff.
ondernemer (5-9-2014 om 17:45)
Goed zo aanpakken die die lui nu ook nog graag controle in de Lange Viele!! Jong en oud ze blijven er gewoon doorheen fietsen moetenj eerst ongelukken gebeuren voordat er echt ingegrepen wordt. Dus graag vaker zulke controles zodat ze het dan eindelijk doorhebben dat dit een voetgangersgebied is en dus niet voor fietsers
Hans (5-9-2014 om 17:28)
Waar haalt de politie in dit geval de man/vrouw krachten vandaan ? ze hebben het al zo druk ! De bebording is overigens niet al te duidelijk: je mag er wel fietsen tot 11.00uur.
nel (5-9-2014 om 17:17)
Loop met krukken en dan nog fietsen ze je bijna omver. Heb soms de neiging om een stok tussen de spaken te steken. Prima werk van de politie. En die zeurt van boeven vangen, moet maar eens nadenken wat en waarom ze dit doen . En boeven worden de laatste tijd ook goed gevangen.
Midl (5-9-2014 om 17:11)
Geheel terecht!!!!! En vooral herhalen. Gister werd voor m'n ogen een kind omver gereden door een fietser....
Roycosoepie (5-9-2014 om 17:09)
Goed zo politie ! Het wordt tijd dat er wat harder wordt opgetreden tegen mensen die de regels aan de laarz lappen. Pappen en nathouden helpt niet, blijkt wel ! Door deze bekeuringen gaan mensen wel nadenken over dit soort dingen.
Cookie-instellingen beheren