Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Arrestatieteam pakt man op in Goes

Toegevoegd: 17-12-2014, 23.29 uur
Foto 9 van 20

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anita (19-12-2014 om 13:17)
HULDE voor het AT!!! Zij hebben tenminste LEF in hun lijf. Wees blij dat er nog een paar van deze moedige mannen zijn, die van aanpakken weten, en dat zeker niet zonder gevaar!!! Zij verdienen niet om zo afgekraakt te worden door onuitstaanbare, zielige mensen. Ze zijn er gelukkig nog voor Uw en mijn veiligheid !!!
Cees (19-12-2014 om 13:05)
Hoezee, leve het AT. Weer een verdachte gepakt.
Anna (19-12-2014 om 10:14)
Het gaat in de reacties dus vooral om commentaar op het AT, mensen Hoe zou het geweest zijn als uw kinderen er liepen en deze verdachte in het rond ging schieten. Het AT zal de regeltjes wel in acht nemen hoor! 1 foutje en alles is voor niets geweest, en loopt de verdachte weer vrij rond. Misschien moet iedereen zich eerst eens verdiepen in de regeltjes en dan pas reageren! Maar ja politie kan nooit goed doen toch? ALS dit een/de dader is, is er wel een moordenaar opgepakt, en jawel, ook niet goed?! Heb het idee dat vele reageerde niet beter te doen hebben dan muggenziften, in het bejaardenhuis zijn nog veel vrijwilligers nodig!
lezer (19-12-2014 om 09:53)
Voor iedereen die het niet begrijpt, de politie overtreedt hier geen regels want ze mogen ook zonder licht en geluid de verkeersregels negeren zolang dit noodzakelijk is voor de politietaak. Daar hebben ze een ontheffing voor, zowel het AT als de gewone diender. Bovendien, AT'ers vervoeren zware criminelen: lekker opvallend om dan met blauwe lampen te gaan rijden! Dan maak je het maatjes van de crimineel heel makkelijk. @ODB wat grappig dat je de AT'ers te laf vindt om hun ware identiteit te laten zien! Zij pakken grote criminelen op, jij durft je echte naam nog niet eens bij een internetreactie te zetten!!!
Adri (19-12-2014 om 09:33)
Man, man, man,...er wordt iemand door het AT opgepakt die verdacht wordt van moord of doodslag, gaan er hier een stelletje vreselijke azijnzeikers klagen over de rijstijl en methode van deze mannen. Ik denk dat hun rijvaardigheid een veelvoud beter is dan die van de meesten die hier hun gal spuwen. Dat die "ene AT-er" blijkbaar niet weet dat er gewoon gefilmd mag worden mogelijk de privacy van de opgepakte persoon probeert te beschermen wordt niet over nagedacht. Straks gaat het filmpje wereldwijd en blijkt de persoon in kwestie misschien onschuldig..... Denk eens na voordat je gaat raaskalen....
Vlissinger (19-12-2014 om 07:30)
@zeeuw, leer schrijven met interpunctie, je verhaal is niet te begrijpen. @walter, politie hoeft geen geluid/licht te voeren om de regels te mogen negeren. Dat mogen zij ten alle tijden als zij dat nodig vinden. Wie dat ooit verzonnen heeft dat daar licht en geluid voor nodig is weet ik niet, maar dat is onzin.
Cookie-instellingen beheren