Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt en een enkele bui
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Dode Westdorpe is 35-jarige Gentenaar

Toegevoegd: 24-02-2015, 11.59 uur
De man overleed later in het ziekenhuis.
De man overleed later in het ziekenhuis.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

WESTDORPE - De man die gisteren om het leven kwam bij het ongeluk op de Tractaatweg (N62) bij Westdorpe is een 35-jarige inwoner van Gent. Dat heeft de politie zojuist bekend gemaakt.

Het ongeluk gebeurde even voor 18.00 uur tussen de kruisingen met de  Eversdam en die met de Oostpoortweg (N683). Ter plaatse kwamen drie auto's met elkaar in botsing. Eén van die voertuigen belandde in een sloot. De brandweer werd opgeroepen nadat was gemeld dat er sprake was van een beknelling.

Het slachtoffer uit Belgie werd zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis. Daar is hij later op de avond overleden. Bij het ongeluk raakten ook twee anderen gewond. Hoe ernstig zij er aan toe zijn is niet bekend. Ook zijn van hen nog geen gegevens bekend gemaakt.

Vanwege de aanrijding en het politieonderzoek moest de weg ter plaatse in beide richtingen worden afgesloten. Verkeersongevalanalisten hebben een (sporen)onderzoek ingesteld naar de exacte toedracht van het onderzoek. De weg is urenlang afgesloten geweest.

Zie ook:
- Ongeluk Tractaatweg eist leven (24-02-2015)
Ernstig ongeluk, Tractaatweg afgesloten (24-02-2015)


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
winkelman (25-2-2015 om 20:31)
Je kan het kapot analyseren...inhalen of afleiding achter het stuur los je er niet mee op... strenger controleren of inhalen onmogelijk maken zal wel helpen...elke dag is het raak met inhalers....en men "wint" er wel 4seconden extra wachttijd voor de verkeerslichten mee!
Cookie-instellingen beheren