Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

TBS misbruik kleinkinderen verlengd

Toegevoegd: 13-03-2015, 14.30 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De 70-jarige H. van der H. uit Vlissingen moet nog zeker een jaar langer de tbs met dwangverpleging ondergaan die hij in 2001 kreeg opgelegd.

De rechtbank in Middelburg heeft vrijdag die maatregel met één jaar verlengd. De beslissing was overeenkomstig de eis van de officier van justitie en het advies van de gedragsdeskundigen van de kliniek waar Van der H. verblijft.

Naast die tbs met dwangverpleging werd de Vlissinger in 2001 ook nog  tot een celstraf veroordeeld omdat hij zeker twee jaar lang zijn kleinkinderen seksueel misbruikte. Ook had hij bij zijn dochter een kind verwekt. Toen hij in 2001 tot die tbs werd veroordeeld liet hij weten dat een prima idee te vinden.

Zie ook:
- Eis: 'Verleng tbs pedofiel' (27-02-2015)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Viespeuk (14-3-2015 om 11:07)
Deze man mag NOOIT meer vrij komen eerst zijn dochter misbruiken, kind bij haar verwekken en daarna zijn Kleinkinderen misbruiken. Deze man moeten ze opsluiten en de sleutel weg gooien.
Cookie-instellingen beheren