Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie klaar met onderzoek zware mishandeling

Toegevoegd: 18-03-2015, 15.53 uur
Door: Rolf de Feijter

SINT PHILIPSLAND - De politie heeft het onderzoek naar een zeer zware mishandeling, gepleegd op 6 oktober 2013 in een café in Sint Philipsland, afgerond.

Na afloop van een voetbalwedstrijd in Sint Philipsland werd door diverse spelers van beide voetbalteams de middag en avond voortgezet in café 't Durp. Aan het einde van deze avond, werd een 35-jarige inwoner uit Fijnaart door enkele bezoekers van het café zodanig ernstig mishandeld, dat hij blijvend letsel in zijn gezicht en aan zijn hoofd opliep. Tijdens het politieonderzoek naar de daders van deze zware mishandeling werden 25 getuigen gehoord.

Met name door de gesloten houding van de getuigen, welke voornamelijk uit Sint Philipsland kwamen, werd het onderzoek naar de identiteit van de daders van deze zware mishandeling zeer ernstig belemmerd. In februari jl. konden na uitvoerig politieonderzoek alsnog twee 27-jarige inwoners van Sint Philipsland worden aangehouden. Een van de aangehouden verdachten zat reeds vast voor een zware mishandeling begin 2014 in een horecagelegenheid in Tirol (Oostenrijk). De mannen zullen zich voor de rechter moeten verantwoorden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cerebrus (18-3-2015 om 20:51)
Zal wel weer een taakstrafje worden!
Rene (18-3-2015 om 17:09)
Gesloten houding van de getuigen........ja uiteraard, op zo'n dorp beschermd iedereen elkaar, zelfs als iemand de rest van zijn leven ellende heeft. Ik veracht dit gedrag totaal. Moord en brand schreeuwen als er iets op t dorp gebeurd en de politie is er laat maar vervolgens wel een onderzoek moedwillig dwarsbomen. Blij dat ik daar niet woon.
Cookie-instellingen beheren