Weerbericht:
Bewolkt, nevelig en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Man in auto met hakbijl naast bestuurdersstoel

Toegevoegd: 30-03-2015, 14.18 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - De politie heeft afgelopen nacht een 49-jarige inwoner van Kloetinge gearresteerd voor verboden wapenbezit.

Agenten zagen de man rond 00.50 uur rijden over de Spiegelstraat. Zij vroegen de gegevens op van de kenteken van de auto en de eigenaar ervan. De man bleek een goede bekende te zijn van de politie. Op de Willem Barentszstraat gaven zij de bestuurder een stopteken om een controle uit te voeren.

Een agent zag naast de bestuurdersstoel in de auto van de Kloetinger een hakbijl liggen, die zo voor het grijpen lag. De bijl werd in beslag genomen en de man uit Kloetinge is meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. Hij krijgt een proces-verbaal voor verboden wapenbezit.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (31-3-2015 om 07:00)
Met een hakbijl in de auto moet je wel een bekende van de politie zijn normaal doe je zoiets niet
Verbaasd (31-3-2015 om 00:40)
Een hakbijl verboden wapenbezit ? Ik heb er één in het schuurtje liggen. Om kachelhoutjes mee te hakken. Ben ik nu ook in overtreding ? :)
De Luc (30-3-2015 om 19:02)
Een hakbijl, verboden wapenbezit ??? Gaat dit niet wat ver ! (De bijl werd in beslag genomen en de man uit Kloetinge is meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.) Dit snap ik nog wel !
Michelle (30-3-2015 om 14:53)
Hij ging misschien illegaal hout hakken voor zijn kachel?