Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man rijdt met 225 km per uur over A58

Toegevoegd: 02-04-2015, 11.05 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Een 44-jarige man uit de gemeente Goes kon woensdag rond 20.20 uur zijn rijbewijs inleveren nadat agenten hem met snelheden boven de 225 kilometer per uur zagen rijden op de A58 ter hoogte van Goes.

De snelheidsduivel ging bij 's-Gravenpolder de snelweg af. Daar gaven agenten hem een stopteken. De man zijn rijbewijs is direct ingevorderd.

De officier van justitie zal verder beoordelen wat de strafmaat gaat zijn.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cupra R (3-4-2015 om 19:17)
Ik ben er niet trots op, maar als de weg vrij is durf ik mijn gaspedaal daar ook wat verder in te trappen. Het is leuk zolang het goed gaat en over de mogelijke risico`s denk ik niet echt na. Is het niet zo: 'beter voorkomen dan genezen'? Bekeuren helpt niet, vorige week 1 gehad van 500 euro(lach maar ja) dat doet 1 dag pijn, 2de dag al een stuk minder... maar daarna weet ik nog steeds niet wat de risico`s nu eigenlijk waren! Breng de mensen hiervan op de hoogte, waaronder ook mij! Dat maakt mensen bewust, geen stomme bekeuring van een paar honderd euro! We weten allemaal wat wel en niet mag, maar alleen het waarom wordt nooit verteld! Ik zal niet zeggen dat ik daarna nooit meer te hard rij, maar ik denk dat voorlichting wel beter werkt!
verbieden al dat zachtrijden (3-4-2015 om 18:34)
kijk, wat ik nu erg gevaarlijk vindt is al die zachtrijders. Pas weer vol op de rem omdat mevrouw zonodig 100 km moest rijden op een stuk waar je 130 mag, da's pas gevaarlijk
Marco (3-4-2015 om 14:05)
Hmm, ben ik dan één van de weinigen die dit niet half zo asociaal vindt als overtredingen van de wet die minder streng bestraft worden? Waarschijnlijk omdat dit meetbaar is. Ik rijd dergelijke snelheden niet meer, maar als ik die reed was ik veel (veeeeel) alerter op mijn omgeving en andere weggebruikers dan de gemiddelde whatsappende leaserijder die slingerend 130 rijdt of die dronkaard die wekelijks met een stuk in zijn kraag over de weg zwalkt... dus asociaal? Ja. Gevaarlijk? Ja. Maar dat geldt voor meer feiten die niet of nauwelijks bestraft worden. Die overtrokken reacties van rijbewijs nooit meer teruggeven en idioot hoge boeten mogen m.i. wel iets genuanceerder. Of we begrenzen gewoonweg alle auto's beginnend bij bestelwagens...
...... (3-4-2015 om 09:34)
zat er een keer in kees...
WRX (2-4-2015 om 22:36)
Lang leve Europa! Het raakt tijd dat ze hier de Duitse snelheidsregelaar overnemen. Non limit op zulke saaie wegen. Dat maakt de boel veel veiliger want nu val je in slaap, met een sukkelgang over saaie wegen.
kalmte kan u redden (2-4-2015 om 22:07)
krijg maar een klapband met deze snelheid of er lig een stuk steen of hout of iets op de weg; dan kunnen wij als belastingbetalers uw hulpverleners en uw revalidatie en uw blijvende handicaps zoals dwarslaesie etc. en uw zorg en uw hulpmiddelen weer betalen zeker? Als het een beetje tegenzit lig je tussen 6 planken of ga je in rook op. als je dit soort gedrag vertoont ben je naar mijn begrippen levensmoe.
Cookie-instellingen beheren