Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man rijdt met 225 km per uur over A58

Toegevoegd: 02-04-2015, 11.05 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Een 44-jarige man uit de gemeente Goes kon woensdag rond 20.20 uur zijn rijbewijs inleveren nadat agenten hem met snelheden boven de 225 kilometer per uur zagen rijden op de A58 ter hoogte van Goes.

De snelheidsduivel ging bij 's-Gravenpolder de snelweg af. Daar gaven agenten hem een stopteken. De man zijn rijbewijs is direct ingevorderd.

De officier van justitie zal verder beoordelen wat de strafmaat gaat zijn.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nina (2-4-2015 om 12:21)
Pas de wet toch eens aan zodat deze mensen nooit maar dan ook echt nooit meer hun rijbewijs terug krijgen. Iemand die zijn voertuig als dodelijk wapen gebruikt verdiend geen rijbewijs
Importzeeuw (2-4-2015 om 11:28)
Nooit meer teruggeven dat rijbewijs! Iemand die zichzelf op die leeftijd nog zo gedraagt zal nooit leren. Macho-eikels op de A58, Je ziet ze elke dag.
Cookie-instellingen beheren