Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Man rijdt met 225 km per uur over A58

Toegevoegd: 02-04-2015, 11.05 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Een 44-jarige man uit de gemeente Goes kon woensdag rond 20.20 uur zijn rijbewijs inleveren nadat agenten hem met snelheden boven de 225 kilometer per uur zagen rijden op de A58 ter hoogte van Goes.

De snelheidsduivel ging bij 's-Gravenpolder de snelweg af. Daar gaven agenten hem een stopteken. De man zijn rijbewijs is direct ingevorderd.

De officier van justitie zal verder beoordelen wat de strafmaat gaat zijn.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bokko (2-4-2015 om 17:19)
Poeh poeh,wat een heilige boontjes hier zeg
an (2-4-2015 om 16:41)
Die is gek!!!! En geen verstand!
Antoine (2-4-2015 om 16:01)
Met een doorsnee auto haal je deze snelheden niet zo makkelijk. Je zou mogen concluderen dat "mijnheer" over de nodige centjes beschikt. Dus niet alleen een zeer forse geldboete, maar ook een lange rij-ontzegging. Dat laatste zal het beste aankomen. Bij deze snelheid wordt ongeveer 65 meter per seconde afgelegd, De normale reactietijd is 1 seconde. Dus voor je voet op de rem staat ben je al 65 meter verder en dan moet het remmen nog daadwerkelijk beginnen. Kan me goed voorstellen dat vele mensen bepaalde benamingen voor een dergelijke bestuurder hebben.
Kees (2-4-2015 om 14:28)
Deze bestuurder is een sliiipmoordenaar van de eerste orde. Levensgevaarlijk voor Z ndere weggebruikers, die hij door zijn roekeloos gedrag in gevaarbrengt. Zal na zijn daad doorgereden zijn en de achterblijvenden blijven met intens verdriet achter. Goede aanhouding van onze Zeeuwse politie.
anoniem (2-4-2015 om 14:19)
ASO, nooit meer rijbewijs teruggeven... Idioot, er zal toch wat gebeuren!!!
wim (2-4-2015 om 12:53)
Die snelheid kan dus echt niet maar ik weet van mijn eigen als je een auto hebt die de snelheid kan boven de twee honderd is het erg moeilijk op een verantwoorde weg zo af en toe die snelheid te halen fantastisch gevoel geeft, en is zeer moeilijk om het niet te doen.
Cookie-instellingen beheren