Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man rijdt met 225 km per uur over A58

Toegevoegd: 02-04-2015, 11.05 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Een 44-jarige man uit de gemeente Goes kon woensdag rond 20.20 uur zijn rijbewijs inleveren nadat agenten hem met snelheden boven de 225 kilometer per uur zagen rijden op de A58 ter hoogte van Goes.

De snelheidsduivel ging bij 's-Gravenpolder de snelweg af. Daar gaven agenten hem een stopteken. De man zijn rijbewijs is direct ingevorderd.

De officier van justitie zal verder beoordelen wat de strafmaat gaat zijn.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pipo (2-4-2015 om 21:40)
Grappig, bij dit bericht zie ik reclame voor Mercedes. En vooral die tekst erbij van 300 pk is nu erg leuk. Maar het gaat natuurlijk om beheersing. Je kan wel veel vermogen hebben, maar toon aan dat je jezelf kan beheersen. Net als destijds Reagan en Gorbatsov, die niet op de knop hebben gedrukt. Of jullie zelf, als er weer een baas iets tegen je zegt wat je niet aanstaat. Dan houd je ook je mond. Laten we allemaal ons normaal en volgens de regels gedragen, het blijkt te helpen, zie aantal doden in verkeer. Of schaf de regels af, en accepteer dat er iemand komt vertellen dat je pa/ma/kind niet meer thuiskomt, en dat je ook beter niet meer gaat kijken
GetawayG (2-4-2015 om 21:35)
Man man wat een moraalridders allemaal weer hier. De enigste reden dat ie zo hard ree is omdat ie gewoon helemaal in zun eentje was. En als je daarna gewoon met 30 door de straat rijdt is er toch niks aan het handje? Daar is de SNELweg toch voor? Maar niet in de bebouwde kom.
Edwin (2-4-2015 om 20:32)
Schijnheiligheid vind ik ruim zo a-sociaal.
K (2-4-2015 om 20:25)
wat een gejammer hier, ik zie liever een hardrijder dan iemand die op zijn telefoon loopt te klieren achter het stuur (helaas zie ik die 2e een stuk vaker). als je zelf met een koekblik rijd klinkt 200+ misschien eng maar een wagen met dergelijk vermogen heeft meestal ook voldoende remkracht aan boord om sneller stil te staan dan een astra met 130km/h. @kees: ik weet niet precies welk bericht jij hebt gelezen maar het enige intense verdriet hier is op het bankafschrift van de 44 jarige man.
Gerard (2-4-2015 om 19:39)
Wat een oordelen toch, Nederland heeft helemaal geen rechters nodig. Ieder weet wel een passende straf! Maar weten we ook waarom deze beste man zo hard reed? Er kan wel een ernstige oorzaak aan te grondslag liggen. Zoals b.v. een oproep uit het Ziekenhuis. Zo van je moet snel komen want het gaat niet goed met........ Mensen oordeel toch niet zo snel!
f (2-4-2015 om 19:30)
'Hank is alles!' @alle moraalridders; wat is erger: savonds om 20.20u je auto eens ff uitlaten op een lege snelweg of smiddags om 16.30u met 60km/h door een 30 zone knallen met spelende kinderen??? mvg,f
Cookie-instellingen beheren