Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 36 km

Invallen op twee adressen in Vlissingen

Toegevoegd: 08-07-2015, 18.59 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - Leden van de Regionale Ondersteunings Groep (ROG) van de politie hebben vanmiddag op twee locaties in Vlissingen invallen gedaan.

De eerste inval vond rond 15.30 uur plaats in een flat aan het Franssen van de Putteplein. Vermoedelijk werd hier iemand aangehouden. Even voor 16.30 uur vond een tweede inval plaats in een woning aan de Jacob van Ruysdaellaan. Op dit laatste adres is de politie enige tijd bezig geweest met een onderzoek. Hierbij werd ook een speurhond ingezet.

De twee invallen zouden met elkaar te maken hebben maar de politie kon vanavond nog niet vertellen wat de reden was van de invallen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren