Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
25 files van totaal 82 km

Overval op woning Terneuzen

Toegevoegd: 15-11-2015, 23.47 uur
Door: Rolf de Feijter

TERNEUZEN - In Terneuzen heeft vanavond een overval plaatsgevonden op een flatwoning.


De politie kreeg de melding van de overval aan de Edvard Grieghof omstreeks 21.40 uur binnen. Volgens de politie was er sprake van vijf daders. Ze waren gekleed in donkere winterjassen en joggingbroeken. Verder droegen ze mutsen en sjalen. De daders zouden mogelijk rond de 20 jaar oud zijn.

In de omgeving werd naar de overvallers gezocht met onder andere een politiehond. Ze zijn er vandoor gegaan met een onbekende buit. Rond 23.15 uur trad de politie met meerdere mensen een huis binnen aan de Jozef Haydnstraat. Of deze actie iets met de overval had te maken is niet bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Twins (16-11-2015 om 10:36)
Wie heeft de deur open gedaan voor hun? Als ik iets had gezien had ik dit gemeld bij de politie!
Rene (16-11-2015 om 05:55)
Ik zou wel eens hartgrondig willen vloeken als ik dit lees!! Als je zelfs in je eigen huis al niet meer veilig bent. Waar gaat het naartoe met deze wereld? Ik hoop dat de daders snel opgepakt worden, opsluiten en voorlopig niet meer loslaten,
Cookie-instellingen beheren