Weerbericht:
Eerst buien. Overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewapende overval supermarkt Philippine

Toegevoegd: 29-01-2016, 16.59 uur - Update: 15-08-2016, 12.20 uur
Door: Manfred Berrevoets

PHILIPPINE - Vrijdag heeft aan het einde van de middag een gewapende overval plaatsgevonden bij de Spar-supermarkt in Philippine. Niemand raakte gewond.


De overval vond rond 16.45 uur plaats aan de Waterpoortstraat en werd gemeld via een overvalalarm. De daders, volgens de politie twee mannen van 25 tot 30 jaar oud, zouden een kassalade en tabak hebben buitgemaakt.

De overvallers hadden beiden een baard en zijn gevlucht in een blauwe auto met een kenteken dat begint met 54-DV. Ze gingen er mogelijk vandoor richting België. Rond 18.00 uur meldde de politie dat de twee nog niet waren gepakt. De recherche onderzoekt de zaak.

Reeks overvallen
De overval in Philippine is al de vierde deze maand in Zeeland. Op 16 januari werd in Scherpenisse een Texaco-tankstation het doelwit. De buit bedroeg enkele honderden euro's. Twee dagen later werd in Vrouwenpolder de Plus-supermarkt overvallen. Dezelfde dag werd in Terneuzen ook een tankstation overvallen. Alleen voor de overval in Vrouwenpolder een verdachte opgepakt. 


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
tony (30-1-2016 om 16:19)
@ Heine, Ik had eerlijk gezegd geen profiel in mijn gedachte.
Infadel (30-1-2016 om 02:57)
Laat justitie eens op azc marina beach kijken dan....of nee...zijn allemaal lieverdjes daarzo..........
Heine (29-1-2016 om 21:46)
Inderdaad Tony, mijn buurman heeft een baard. Maar die past niet in jouw profiel denk ik want het is een Nederlander.
tony (29-1-2016 om 18:35)
De overvallers hadden beiden een baard , oké daar kunnen we wel mee voor uit. Niet zo moeilijk om die schavuiten op te sporen.
Cookie-instellingen beheren