Weerbericht:
Af en toe zon en vooral vandaag enkele buien
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 17 km

Vlissinger krijgt taakstraf voor serie misdrijven

Toegevoegd: 07-11-2016, 20.53 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De 22-jarige M. J. uit Vlissingen tegen wie twee weken geleden een gevangenisstraf van een half jaar waarvan twee maanden voorwaardelijk was geëist is maandag veroordeeld tot een celstraf van drie dagen, een voorwaardelijke gevangenisstraf van twee maanden en een taakstraf van 150 uur. Ook komt J. onder toezicht door de reclassering te staan.


J. werd verdacht van diverse keren tanken zonder daarvoor te betalen, een winkeldiefstal in Kamperland en het inleveren van een vol zegelboekje bij een supermarkt in Goes, terwijl die zegels vervalst bleken te zijn. Ook toonde hij een garagehouder in 's Heer Arendskerke een bankafschrift dat hij diens rekening van een dikke negenhonderd euro had betaald, terwijl dat niet zo bleek te zijn en stal hij in Arnemuiden twee zakken aardappelen.

De rechtbank sprak hem vrij van één keer tanken zonde betalen. De rechtbank achtte slechts de diefstal van de aardappelen, een winkeldiefstal en diverse keren tanken zonder te betalen bewezen. J. moet eind november opnieuw bij de rechter verschijnen voor enkele diefstallen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren