Weerbericht:
Af en toe zon en vooral vandaag enkele buien
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 46 km

OM wil veelpleger in inrichting opsluiten

Toegevoegd: 10-11-2016, 19.16 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Het Openbaar Ministerie (OM) in Middelburg heeft donderdag de rechtbank verzocht de 46-jarige D. van den M., zonder vaste woon- of verblijfplaats, voor maximaal twee jaar te laten opnemen in beveiligde inrichting om van zijn verslavingen af te komen. En mocht hij er overwegen er tussentijds de brui aan geven, hem de ISD-maatregel op te leggen.


Vooralsnog zou die dus voorwaardelijk moeten zijn. De ISD-maatregel is een verblijf van twee jaar in een instelling voor stelselmatige daders. Van Den M., die zich door overmatig drankgebruik weinig zei te kunnen herinneren, werd in de avond van 26 juli in Terneuzen betrapt toen hij bezig was om een terrastafel en vier stoelen me te nemen.

Op 4 augustus stapte hij - eveneens in Terneuzen - een winkel binnen en stal daar enkele kledingstukken. Doordat hij door de winkelmedewerker kon worden herkend werd Van den M. snel in de kraag gevat. Van den M. heeft een uitgebreid strafblad met voornamelijk vermogensdelicten. Uitspraak over twee weken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren