Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

'Vlissinger wilde meisje (17) prostitueren'

Toegevoegd: 29-12-2016, 11.27 uur
Door: Roland de Jong

ARNEMUIDEN - De politie heeft een 30-jarige man opgepakt die er van wordt verdacht een 17-jarig meisje te (willen) prostitueren. Dat is zojuist bekend gemaakt.


De verdachte, een Vlissinger, werd woensdag door agenten van de Afdeling Vreemdelingen Identificatie en Mensenhandel (AVIM) opgepakt in Arnemuiden. Hij is voor verhoor ingesloten in cellencomplex Torentijd. De man wordt formeel verdacht van uitbuiting van een minderjarige.

"Deze aanhouding komt mede voort uit eerdere onderzoeken die recentelijk in Zeeland hebben gelopen", zo meldt de politie. Het onderzoek loopt nog.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kaat (29-12-2016 om 13:45)
zn ballen er af
Davy (29-12-2016 om 13:01)
Wel goed lezen Mark er staat Afdeling Vreemdelingen Identificatie en Mensenhandel
EM (29-12-2016 om 12:53)
Mijn gedachte @Dirgni
P (29-12-2016 om 12:49)
@Mark, maakt het uit Mark? Of het nou door de pastoor in je dorp gebeurde of door een vreemdeling, keur de daad af en niet de afkomst die daar niks aan bijdraagt of aan af doet. En misbruik niet elke situatie die gepleegd wordt door een buitenlander om je racistische opmerkingen te rechtvaardigen.
van der M (29-12-2016 om 12:45)
Hoezo ? Dus die meid laat zichzelf er dus vrijwillig voor gebruiken dus ? Ze was ook al van huis weggelopen dus ze zoekt spanning en sensatie.. Goede mannen en jongens zijn saai voor de vrouwen tegenwoordig, drugs en geld daar doen ze alles voor.. Mijn vrouw is gescheiden van mij omdat ze de spanning miste, nu zit ze met iemand die dealt en gebruikt ohhh wat spannend.. Vrouwen hebben totaal geen zelfrespect meer en doen alles voor geld, zij wou het ook... Leuk voor de ouders zo'n dochter maar vaak ligt het ook echt aan opvoeding
scopi (29-12-2016 om 12:42)
kunnen ze hem niet even langs brengen bij mij pleaseeeeeeeee !!!
Cookie-instellingen beheren