Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

'Vlissinger wilde meisje (17) prostitueren'

Toegevoegd: 29-12-2016, 11.27 uur
Door: Roland de Jong

ARNEMUIDEN - De politie heeft een 30-jarige man opgepakt die er van wordt verdacht een 17-jarig meisje te (willen) prostitueren. Dat is zojuist bekend gemaakt.


De verdachte, een Vlissinger, werd woensdag door agenten van de Afdeling Vreemdelingen Identificatie en Mensenhandel (AVIM) opgepakt in Arnemuiden. Hij is voor verhoor ingesloten in cellencomplex Torentijd. De man wordt formeel verdacht van uitbuiting van een minderjarige.

"Deze aanhouding komt mede voort uit eerdere onderzoeken die recentelijk in Zeeland hebben gelopen", zo meldt de politie. Het onderzoek loopt nog.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nina (29-12-2016 om 12:00)
Waarom zou je als man je eigen ophouden met een meisje van 17, dan is er toch echt iets heel erg mis met je.
Mark (29-12-2016 om 11:54)
Afdeling Vreemdelingen Identificatie ,goh dat is vreemd dacht dat het Artikel Vlissinger zei ???
Peter (29-12-2016 om 11:53)
Waar is het respect voor vrouwen/meisjes gebleven ? Wat voor soort barbaars beest doet zoiets ? Er is toch iets ernstig mis met die persoon en vraag me af of die wel in de vrije samenleving thuis hoort. Een meisje van 17, gewoon een gestoorde pedofiel dus. Nou ja, mark durtoux is toch ook weer tot diaken uitgeroepen dus er is hoop, maar verder doen we niet veel voor de slachtoffers.
Dirgni (29-12-2016 om 11:44)
smeerlap!! goed werk, politie Zeeland!!
Cookie-instellingen beheren