Drugs gevonden na inval in woning

Toegevoegd: 02-02-2017, 11.29 uur

Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Naar aanleiding van meerdere overlastmeldingen met betrekking tot het verhandelen en gebruiken van drugs vanuit een woning aan de Korte Dijkstraat in Terneuzen heeft de politie woensdag een inval gedaan in deze woning.

Na een onderzoek in de buurt, waarbij twee klanten van de vermoedelijke drugsdealer werden aangehouden, zijn agenten met een machtiging tot binnentreden de woning ingegaan. Hierbij werd de voordeur van de woning geforceerd. Op last van de Rechter Commissaris hebben de agenten een huiszoeking gedaan.

In de woning werd een hoeveelheid softdrugs aangetroffen. Ook werden vermoedelijk harddrugs aangetroffen in de woning. Deze moeten nog worden getest, dus welke soorten drugs het zijn is nog niet bekend.

Een 25-jarige man uit Terneuzen is in de woning aangehouden. Bij hem werden enkele honderden euro’s in beslag genomen. Hij is overgebracht naar een politiecel in Torentijd waar hij nu nog vast zit. Hij is in verzekering gesteld. De twee aangehouden kopers zijn, na hun aanhouding, weer in vrijheid gesteld.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
EM (2-2-2017 om 13:53)
Goede politieactie dealer vasthouden ,en volledig ukker en 5 jaar cel ,liefst op eigen kosten !