Weerbericht:
Wisselvallig. Vrijdag later op de dag veel wind langs de zuidwestkust
Verkeersinformatie:
Geen files

Omgekomen mannen 19 en 39 jaar oud

Toegevoegd: 12-02-2017, 10.33 uur
Het ongeval op de Provinciale weg bij Zuiddorpe.
Het ongeval op de Provinciale weg bij Zuiddorpe.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft de identiteit bekend gemaakt van de personen die vannacht omkwamen bij ongelukken in Wolphaartsdijk en Zuiddorpe. Het gaat om mannen van 19 en 39 jaar oud.


Het ongeluk op de Nieuwedijk (N668) bij Wolphaartsdijk kostte een 19-jarige jongeman uit Zierikzee het leven. Hij was rond 23.50 uur in botsing gekomen met een andere auto. De politie vermoedt dat het voertuig van de 19-jarige is gaan tollen en dat het hierbij een tegemoetkomende auto heeft geraakt.

De auto van de man uit Zierikzee reed door de klap van een dijk. De man overleed ter plekke. De twee inzittenden van de andere auto zijn naar het ziekenhuis gebracht. Over de aard en de ernst van hun letsel is niets bekend. Voor voorbijgangers is slachtofferhulp ingeschakeld.

Het ongeval op de Provinciale weg bij Zuiddorpe, zaterdagavond kort voor middernacht, eiste het leven van een 39-jarige man uit Terneuzen. De drie personen die samen met hem in de auto zaten raakten zwaargewond. De slachtoffers, één man en twee vrouwen zijn overgebracht naar ziekenhuizen in België.

De auto waarin de Terneuzenaar zat raakte in een flauwe bocht van de weg en reed rechtdoor tegen een boom. Hoe dat heeft kunnen gebeuren is nog niet duidelijk.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R (22-2-2017 om 21:38)
Als je weet hoeveel mensen je met verdriet achterlaat.Pfffff
t Is vreselijk (17-2-2017 om 16:09)
A. Wisse, de mensen moeten gewoon niet met drank en/of drugs op achter het stuur gaan zitten. Dat is meestal de oorzaak, ik weet niet of het hier ook zo was.. Maak het thuis gezellig of houd het bij 1 drankje.. heel veel sterkte voor de nabestaanden en ook voor de hulpverleners...
A.Wisse (16-2-2017 om 07:36)
Wat zouden we nu kunnen veranderen om telkens die dodelijke ongelukken, met name in het weekeind, te voorkomen? Daar moet toch een soort 'sleutel' voor te bedenken zijn? Zonde van al die levens. Het zijn er nu zoveel tegelijk.
martine (12-2-2017 om 14:08)
Gecondoleerd en sterkte voor de nabestaanden.