Politie krijgt steunpunt in gemeente Borsele

Toegevoegd: 21-02-2017, 15.16 uur

Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - De agenten die actief zijn in de gemeente Borsele beschikken sinds gisteren over een eigen werkplek in het gemeentehuis in Heinkenszand.

In Heinkenszand had de politie voorheen de beschikking over een eigen bureau. Zowel in Zeeland als in de rest van Nederland zijn echter de afgelopen tijd diverse politiebureaus gesloten. Op gemeentehuizen zijn hiervoor steunpunten in de plaats gekomen.

“De politie heeft 24 uur per dag toegang tot het politiesteunpunt. Het steunpunt bestaat uit enkele flexibele werkplekken in een aparte ruimte. Het steunpunt heeft geen politiefaciliteiten, zoals wapenkluizen, kledingkasten of een ophoudkamer om verdachten tijdelijk op te sluiten. Voor deze faciliteiten gaat men naar het bureau van het basisteam”, zo legt de politie uit.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
misantroop (22-2-2017 om 09:12)
Dus een plek om koffie te drinken en daarna zelf af te wassen en te stofzuigen want de huismeesters zijn ook al de laan uitgestuurd. Man, man, man, wat een armoe.