Hoofdverdachte drugsonderzoek aangehouden

Toegevoegd: 22-02-2017, 15.58 uur

Door: Roland de Jong

KOEWACHT - In een woning aan de Wouterij in Koewacht is maandag de vermoedelijke hoofdverdachte aangehouden in een onderzoek dat zich richt op de handel in verdovende middelen in Oost-Zeeuws-Vlaanderen en België.

Het onderzoek liep al sinds eind oktober vorig jaar. In de loop van dit onderzoek zijn al eerder een drietal dealers aangehouden en een kleine twintig klanten. Deze verdachten zijn na hun aanhouding en het afleggen van verklaringen weer in vrijheid gesteld.

De 26-jarige man uit Terneuzen die nu is aangehouden is in verzekering gesteld en zit nog vast. In de woning waar hij is aangehouden is een zoeking gedaan onder leiding van de Rechter-Commissaris. Ook is een zoeking gedaan in een bedrijf aan de ’s-Gravenstraat in Clinge.

Bij de doorzoekingen werden geld, gegevensdragers en administratie in beslag genomen. Deze in beslag genomen spullen worden nog verder onderzocht.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (22-2-2017 om 19:25)
Wie had ooit in kunnen denken dat er in Zeeland zoveel van die rommel van verdovende middelen zou kunnen gevonden worden het is de laatste weken van de gekke je kan het dagelijks waar nemen dat er zoveel word aangetroffen
Jan (22-2-2017 om 16:23)
Je zit aan de verkeerde kant ga maar meer naar het westen dan ruik je het op het moment dat je de straten in rijd