Weerbericht:
Bewolkt, af en toe regen en veel wind. Morgen winterse buien
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 86 km

Onderzoek na vondst dode in bedrijfspand

Toegevoegd: 19-04-2017, 17.36 uur
Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - De politie heeft vandaag in Heinkenszand onderzoek gedaan nadat in een bedrijfspand een stoffelijk overschot was aangetroffen.


Het slachtoffer werd rond 14.10 uur ontdekt in een loods op een bedrijventerrein aan het Noordland. De ambulancedienst werd nog gewaarschuwd maar die kon niets meer voor de persoon betekenen. De politie startte vervolgens een onderzoek naar de toedracht van het overlijden.

Technisch rechercheurs deden, gehuld in witte overalls, ter plekke sporenonderzoek. Ook een GGD-arts kwam ter plekke. Rond 17.30 uur werd het onderzoek binnen en in een auto voor het bedrijf afgerond. Volgens de politie was er vermoedelijk geen sprake van een ongeval of een misdrijf.

Vragen over zelfdoding? Bel 0900-0113 of kijk voor informatie en een live chatmogelijkheid op de website van 113 Zelfmoordpreventie: www.113.nl.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren