Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in de middag kans op een onweersbui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Situatie slachtoffer steekpartij stabiel

Toegevoegd: 06-08-2017, 16.20 uur
Politiemensen bij het gebouw van Emergis.
Politiemensen bij het gebouw van Emergis.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

OOSTBURG - De situatie van de man die zaterdagavond gewond raakte bij een steekincident in Oostburg is stabiel. Dat meldt Emergis, de organisatie die het beschermd wonen verzorgde waar zowel dader als slachtoffer verbleven.


In het gebouw aan de Burgemeester Gratamastraat verwondde een 37-jarige man rond 19.15 uur een 39-jarige medebewoner. Het slachtoffer werd met zware verwondingen per ambulance afgevoerd. De opgeroepen traumahelikopter werd niet meer ingezet. Volgens Emergis is de man opgenomen in een algemeen ziekenhuis en was zijn situatie vanmiddag stabiel.

“Bewoners, medewerkers en familie zijn vanzelfsprekend erg geschrokken en zijn goed opgevangen. Ook vandaag is er extra personeel aanwezig om te zorgen voor de nodige begeleiding van bewoners, familie en medewerkers”, zo laat de organisatie weten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750