Weerbericht:
Zonnig, vrijdag overal tropisch warm
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 25 km

Overvallers slaan vrouw bewusteloos

Toegevoegd: 23-10-2017, 10.59 uur
Overvallers slaan vrouw bewusteloos
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

SAS VAN GENT - De politie onderzoek een woningoverval aan de Westkade in Sas van Gent. Een vrouw is zaterdag in haar woning overvallen door twee mannen.

De politiemeldkamer kreeg rond middernacht een melding dat een vrouw in haar woning door twee mannen was overvallen. De overval vond vrijdagavond, vermoedelijk rond 23.00 uur, plaats. De twee daders hadden de vrouw geslagen. Toen ze bij bewust zijn kwam, lag ze op de grond.

Het slachtoffer werd door ambulancemedewerkers onderzocht, zij constateerden geen letsel. Er bleken enkele honderden euro's te zijn gestolen. De politie onderzoekt de overval en is op zoek naar getuigen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750