Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 22 km

Agressieve man bedreigt bankpersoneel

Toegevoegd: 01-12-2017, 16.42 uur
Agressieve man bedreigt bankpersoneel
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij een bankfiliaal in Vlissingen heeft de politie donderdagmiddag een agressieve man aangehouden die het personeel had bedreigd en niet meer weg wilde gaan.


Een medewerker van de bank aan de Aagje Dekenstraat waarschuwde rond 17.00 uur de politie omdat er een onbekende man in het kantoor stond die weigerde het pand te verlaten. Naast de geschrokken medewerkers trof de politie ook een 44-jarige Vlissinger aan die de bedreigingen zou hebben geuit.

De man werd aangehouden en is overgebracht naar een politiecel in Torentijd. De agenten hebben een aangifte opgenomen van één van de medewerkers die daadwerkelijk bedreigd zou zijn. Ook is er een getuige gehoord die alles gezien en gehoord had. In de cel is de aangehouden verdachte gehoord over de aan hem ten laste gelegde feiten (bedreiging en huisvredebreuk). Hij bekende alles.

Omstreeks 22.00 uur is de man weer in vrijheid gesteld. Hij zal zich te zijner tijd voor een rechter moeten verantwoorden over de zaak.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren