Onderzoek na fatale sprong van flat

Toegevoegd: 09-01-2018, 14.48 uur

Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft vanmiddag in Goes onderzoek gedaan nadat iemand een fatale sprong had gemaakt van een flatgebouw.

De hulpdiensten werden rond 11.50 uur opgeroepen maar toen de ambulancedienst arriveerde bleek het slachtoffer al te zijn overleden. In opdracht van de politie plaatste Kuzee vervolgens schermen bij de flat aan het Boszicht.

De technische recherche heeft vervolgens samen met een GGD-arts onderzoek gedaan.

Vragen over zelfdoding? Bel 0900-0113 of kijk voor informatie en een live chatmogelijkheid op de website van 113 Zelfmoordpreventie: www.113.nl.

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dayony (14-1-2018 om 21:35)
Suzanne; ik begrijp je heel goed hoor. Het is ook het eerste dat door mijn hoofd gaat: 'Waarom? Wie was het?'. Niet uit sensatie maar gewoon simpelweg omdat je mens bent en het je aantrekt. Ik woon in zuid tussen die 3 flats in..de Bongerd is 50m bij me vandaan, Weidezicht 100m en Boszicht zo'n 300 meter. Dus elke keer als t van deze flats gebeurt (en dat is nogal eens geweest de laatste tijd) is het dichtbij en blijf ik erover malen, soms dagenlang. Ik vind het erg triest dat niets deze persoon ervan heeft kunnen weerhouden en ik hoop dat de nabestaanden veel steun aan elkaar hebben bij het verwerken hiervan. Heel veel sterkte voor hen.
Jan (14-1-2018 om 20:00)
@Kees Hoe weet je dat er niks is na de dood? Er is geen bewijs voor dat er niets is na de dood. Laat iedereen in zijn waarde. Vind jij toch ook prettig om in je waarde gelaten te worden? Ik wens de nabestaanden veel sterkte met deze grote klap te verwerken.
kees (14-1-2018 om 15:22)
Rust zacht. Helaas is er geen other side dus we zien elkaar nooit meer. Over en uit. Na de dood is er niks meer
Suzanne (14-1-2018 om 08:35)
Anon, ik denk wel degelijk dat ik als lezer van het nieuwdzoiwts mag weten, als we alleen paar weten dat er een mens is gesprongen staat het net zo ver bij je als dat je leest dat er iemand in b.v. China of USA is gesprongen. Het is juist fijn als het iets persoonlijker wordt. Wie zegt dat ik het alleen vraag uit nieuwsgierigheid dat bepaal jij vanachter je computer. We leven in een land waarin vragen mag daar staat geen straf op hoor. ik vraag toch niet naar adresgegevens ofzo maar een heel klein beetje achtergrond. En nee niet uit leedvermaak. Ik ben zelf mensen kwijtgeraakt aan zelfmoord zal wel de laatste zijn die uit is o sensatie.
bram goeree (12-1-2018 om 19:11)
dit is een van de ergste dingen die je mee kan maken .sterkte voor de nabestaanden
Magda (11-1-2018 om 22:27)
Heel veel sterkte voor de nabestaanden. Wat triest dat dit gebeurt is. Was hij of zij nog jong