Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist rijdt met ingevorderd rijbewijs

Toegevoegd: 31-01-2018, 16.34 uur
Automobilist rijdt met ingevorderd rijbewijs
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - In Vlissingen is afgelopen nacht een man bekeurd omdat hij in een auto reed terwijl zijn rijbewijs was ingevorderd.


De politie controleerde de automobilist in de Samaritaanstraat. Uit onderzoek bleek dat de man de auto bestuurde terwijl zijn rijbewijs was ingevorderd.

Ook was de auto van niet verzekerd. De man moet nu aantonen dat hij wel verzekerd was anders volgt er een hoge boete aldus de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willem (1-2-2018 om 17:27)
Weer blijkt dat het invorderen van het rijbewijs niet werkt,sommige mensen blijven willens en wetens rijden.er is geen controle op.wie een oplossing weet mag het zeggen.
Rik (1-2-2018 om 16:00)
@Uhu. Als hij verzekerd was geweest en een ongeval had veroorzaakt, had zijn WA verzekering sowieso de benadeelde tegenpartij schadeloos gesteld en de kosten daarvan verhaald op de verzekeringnemer zonder rijbewijs. Nu is hij helemaal niet verzekerd, dus bij een ongeval zit de benadeelde tegenpartij ook met een groot probleem.
Waldorf (1-2-2018 om 15:00)
@Uhu (31-1-2018 om 18:14) Klopt. En niet alleen zonder geldig rijbewijs rondrijden maar ook zonder je verstand.
Kees (1-2-2018 om 08:07)
Weer zo'n leegloper.... alles in beslag nemen!
Uhu (31-1-2018 om 18:14)
Zonder rijbewijs rijden is toch ook gelijk zonder verzekering rijden, ook al ben je verzekerd?
Cookie-instellingen beheren