Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
53 files van totaal 164 km

Diverse boetes voor inhalen op Langeweg

Toegevoegd: 22-03-2018, 08.30 uur
Diverse boetes voor inhalen op Langeweg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

AXEL - Het politieteam Zeeuws-Vlaanderen heeft deze week diverse automobilisten bekeurd voor het inhalen op de Langeweg (N258) bij Axel.


Op de weg scheidt een doorgetrokken streep de twee rijbanen. Inhalen is dus niet toegestaan. De politie betrapte tijdens de afgelopen nachtdiensten in totaal zeven personen die dit wel deden. Zij kregen elk een boete van 230 euro.

Volgens de politie is het inhalen op de weg erg gevaarlijk. Op de Langeweg zijn de afgelopen jaren diverse ernstige ongelukken gebeurd. In oktober raakte bijvoorbeeld nog een personenauto op de verkeerde weghelft. Hierdoor ontstond een botsing met een vrachtwagen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
walter (22-3-2018 om 16:31)
@antigsm, iedereen weet toch wat doorgetrokken strepen betekend, jong of oud. @liebetheth van deb bergh, deze weg is niet te smal, de mensen moeten eens wat meer geduld hebben achter het stuur,dan hoeven ze niet te stressen en dingen doen, die niet mogen.
Duckgirl (22-3-2018 om 16:20)
Antigsm dat is dikke bullshit want heeft niet altijd met gsm te maken en persee de jongeren zijn ook genoeg ouderen die lopen te bellen of te appen let maar is keer goed op zo beu dat gezeik over de jongeren altijd andere schuld geven dat kan iedereen op deze manier denk daar maar eens aan !!!!!
AntiGSM (22-3-2018 om 11:18)
Nu ze er toch over beginnen: van dit ongeluk nooit meer iets gehoord wat nu de oorzaak was van de frontale botsing? Zo spannend vind ik dat inhalen echter niet, ineens waren ze er de doorgetrokken strepen op bijna alle B wegen. Toen mochten we dus nergens meer inhalen. De jeugd heeft echter dit inhalen (zoals wij dat jaren gewend waren op de B-wegen) nooit geleerd/ meegemaakt. Dan blijkt dat ze dat niet zo best kunnen inschatten. Maar toen waren er nog geen telefoons achter het stuur......
liesbeth van den bergh (22-3-2018 om 10:58)
Misschien (zéker!!) zijn de wegen te smal... Dáár moet wat aan gebeuren, zo'n 50 cm. erbij aan iedere kant... NIET allemaal tegelijk, te duur en niet goed voor de doorstroom...
Peet (22-3-2018 om 10:24)
Precies flink controleren.. Eigen schuld die stress bij de zeeuws-vlamen.Zewouden zelf veilger wegen en gescheiden trucks en landbouwverkeer ! Iedereen had ze gewaarschuwd dit word file en topdrukte op al die nieuwe wegen ! Nu heb je dooreigen klagen zelf al die drukte, vanaf de braakman tot de tunnel sta je elke ochtend vast door die nieuwe wegen, als het sneeuwt heb je 4 banen te strooien 2 heen en 2 terug ! Vroeger had je 1 weg en het reed altijd door, de traktaatweg is ook een mislukking ! En wij maar meer wegenbelasting en waterschap betalen allemaal.. Vreselijk om 'aan de overkant' te rijden... 1 ongeluk en alles staat vast, doorstroming is totaal mislukt !
Cookie-instellingen beheren