Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
52 files van totaal 190 km

Dode in woning Wilgenplantsoen Terneuzen

Toegevoegd: 13-06-2018, 22.56 uur
De brandweer moest ter plaatse metingen doen.
De brandweer moest ter plaatse metingen doen.
© Foto: Ivar Boschitsch
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - In een woning in Terneuzen heeft de politie woensdag een dode gevonden. De persoon stierf een natuurlijke dood.


De politie was bij de woning aan het Wilgenplantsoen gaan kijken omdat de bewoner al een tijdje niet gezien was. Binnen werd het stoffelijk overschot aangetroffen. De brandweer werd vervolgens opgeroepen om metingen te doen.

Een arts stelde vast dat er sprake was van een natuurlijk overlijden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
HJ (15-6-2018 om 20:50)
Dag Wim , Ik ben de buurvrouw van deze overleden meneer , en voor mij was en is het helaas wel denkbaar ....
wim (15-6-2018 om 06:50)
Zoiets is voor mij ondenkbaar als je weet dat je buurman alleen woont e een tijdje niets meer hoort of gezien is dan moet je toch reageren het zij bij famielje of politie,wij wonen al jaren naast een alleen staande vrouw maar als wij om 10 uur niets gehoord of gezien hebben zijn wij al bezig om te vragen of ze opgestaan is.
Cookie-instellingen beheren