Weerbericht:
Af en toe regen, in het noordoosten vanochtend (natte) sneeuw
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Al meer dan 60 inbraken voertuigen Walcheren

Toegevoegd: 08-08-2018, 09.36 uur
Al meer dan 60 inbraken voertuigen Walcheren
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een reeks van ruim zestig inbraken in auto's, campers en caravans en nog geen enkel zicht op de daders. De politie op Walcheren roept daarom op alert te zijn.


Volgens de politie werden de inbraken met name gepleegd op parkeerplaatsen langs de kust. De buit bestond in veel gevallen uit goederen die zichtbaar in de voertuigen aanwezig waren. De politie haalt daarom op Facebook de welbekende slogan 'Op slot, buit eruit' van stal.

De politie roept verder op alert te zijn en op te letten bij wat er op een parkeerplaats gebeurt. Tips over verdachte situaties zijn van harte welkom.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
KeeK (8-8-2018 om 11:01)
Waar maken jullie je druk om Politie ? Het is toch eigen schuld eigenlijk ? Iedereen kijkt journaal en iedereen is opgevoed hier dat je je spullen moet beschermen of verbergen uit het zicht voor diefstal preventie... Als mensen het anno 2018 dan toch willens en wetens laten liggen of achter het raam hun TomTom of portemonnee laten liggen heb ik er geen medelijden mee.. Eigen schuld, we weten allemaal beter ! Heb liever jullie drugsgebruikers in het verkeer controleren of bellers of harsrijders.. Nog steeds kom ik auto's tegen waar de wiet lucht van Hier tot Renesse uit-walmt ! Op de nieuwe dijk tussen Domburg en Westkapelle staan elke avond gasten te blowen die daarna vrolijk weer verder autorijden !!!
Cookie-instellingen beheren