Weerbericht:
Bewolkt en kans op lichte regen. Donderdag meer regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Forse buit in camper van auto-inbraken

Toegevoegd: 19-08-2018, 14.27 uur
De politie is op zoek naar de eigenaren van de gestolen goederen.
De politie is op zoek naar de eigenaren van de gestolen goederen.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - In de camper van de zeven verdachten van de reeks autodiefstallen aan de Zeeuwse kust is een zeventigtal artikelen aangetroffen. De politie vond juwelen, horloges, portemonnees en (zonne)brillen.


Vermoedelijk is de buit afkomstig van de inbraken. De politie roept de rechtmatige eigenaren van de spullen op om contact op te nemen. (zie de foto’s hieronder voor een overzicht van de gestolen goederen)

Dat kan via het centrale telefoonnummer (0900-8844), het Politie WhatsApp nummer (06-12207006) of per tipformulier. Het dossiernummer voor de zaak is 2018193095.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ger (20-8-2018 om 08:55)
Ze kunnen beter de tronies van de daders goed in beeld zetten zodat de mensen ze herkennen want die lui lopen binnenkort weer vrij rond. Ze gaan vast verder met hun winstgevende praktijken, een paar weken hotel hier in de NL zal ze echt niet afschrikken....
wim (20-8-2018 om 06:48)
Gelukkig voor de mensen die der gestolen spullen terug kunnen halen ,ze zeggen wel eens gestolen spullen gedijen niet maar gelukkig hier van toepassing,zo je ziet de politie kan niet gemist worden
Tom Helgers (19-8-2018 om 16:46)
Nogmaals goed werk van de politie! Hopelijk worden ook alle aangevers benaderd met deze foto's!
Cookie-instellingen beheren