Man veroordeeld voor misbruiken meisjes

Toegevoegd: 12-12-2018, 15.50 uur

Man veroordeeld voor misbruiken meisjes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De 47-jarige S. van H. uit Terneuzen is woensdag in Middelburg conform de eis veroordeeld tot een gevangenisstraf dertig maanden waarvan een derde voorwaardelijk.

De man woonde destijds in Krabbendijke en vergreep zich van 2007 tot april 2014 - volgens de meisjes - vrijwel dagelijks aan de twee dochters van zijn toenmalige partner.

Volgens de verklaringen van de meisjes zou een en ander zijn gebeurd tijdens de nachtelijke uren of wanneer hun moeder niet thuis was.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Terneuzenaar (13-12-2018 om 09:35)
7 jaar z’n gestoorde gang maar gaan en daarvoor 1 jaar en 8 maanden brommen, het is te gek voor woorden, een drugs smokkelaar krijgt meer celstraf, hoe kan dat?! Bovendien wil ik (en vele anderen) zo’n monster niet in de woonplaats hebben.