Weerbericht:
In de zuidelijke helft enkele buien.
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie doet inval in woning Nieuwdorp

Toegevoegd: 19-12-2018, 13.57 uur
Politie doet inval in woning Nieuwdorp
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

NIEUWDORP - Een arrestatie-eenheid van de politie heeft vanmorgen een inval gedaan in een woning in Nieuwdorp. Daarbij is de bewoner aangehouden.


Bewapende agenten zijn de woning rond 06.30 uur binnengegaan door de voordeur te forceren. Volgens een woordvoerder is de 46-jarige bewoner opgepakt. Details over de inval wil de politie nog niet kwijt. De aanleiding is op basis van de Wet Wapens en Munitie aldus een woordvoerder.

Er is vanmorgen ook een doorzoeking gedaan in de woning. Het enige wat de politie hier op dit moment over kan zeggen is dat er geen vuurwapens in de woning zijn gevonden. Omdat de verdachte op dit moment in beperking zit komt de politie pas later deze week met meer informatie naar buiten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren