Voor 3e keer zonder rijbewijs: auto kwijt

Toegevoegd: 23-03-2019, 13.45 uur

Voor 3e keer zonder rijbewijs: auto kwijt
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

HULST - Op de Spoorweg in Hulst hebben agenten in de nacht van vrijdag op zaterdag iemand voor de derde keer betrapt op het rijden zonder rijbewijs. Hij is zijn voertuig kwijt.

De man, een 26-jarige Arnhemmer, kreeg rond 00.45 uur een stopteken. Hij zette zijn personenauto hierop netjes aan de kant en biechte meteen op dat hij geen rijbewijs had. Onderzoek wees vervolgens uit dat dit al de derde keer was dat hij hierop werd betrapt.

De agenten namen contact op met de Officier van Justitie en die bepaalde dat de auto waar de man in reed in beslag kon worden genomen.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (23-3-2019 om 18:34)
Wel de politie heeft het druk in Zeeland dit weekend ,allemaal droevige berichten en drama ,succes voor de komende 24 uur
Ja-Ja (23-3-2019 om 18:00)
Zolang Bedrijven en Autoverkopers niet hoeven te controleren of kopers wel een auto mogen rijden zal dit gewoon door gaan.Wie auto koopt voor deze is mede schuldig. €200,- heeft die weer een auto van de sloop. Geen rijbewijs,niet verzekerd.geen wegenbelasting.Deze randfiguren hebben overal lak aan. Falend overheid beleid. Wat een ellende als z'n niksnut een aanrijding krijgt en nog erger. Dan hoopt hij op een "Utrecht"rechter??Ga maar jochie.
Bumper: (23-3-2019 om 14:55)
enkelbandje,auto verbeurd verklaren, bumper:
zwakke heelmeesters, stinkende wonden (23-3-2019 om 14:47)
koopt ie morgen toch weer een sloper van een paar honderd euro ? das goedkoper dan een rijbewijs.
Bassie (23-3-2019 om 14:26)
Auto in beslag ? Voor fftjes dan. Na een week krijg je hem weer terug. En dan niet meer doen he ? Foei !