Weerbericht:
Zonnig en warm
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Jongen (16) vast voor overval Domino's Pizza

Toegevoegd: 27-06-2019, 20.04 uur
Twee personen overvielen de pizzazaak op dinsdag 11 juni jongstleden.
Twee personen overvielen de pizzazaak op dinsdag 11 juni jongstleden.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Een 16-jarige jongen is opgepakt vanwege de gewapende overval op de Terneuzense vestiging van Domino's Pizza twee weken geleden. De politie zoekt nog naar de tweede verdachte.

Vier medewerkers van het bezorg- en afhaalrestaurant aan de Axelsestraat waren twintig minuten na sluitingstijd aan het opruimen toen de twee overvallers zich rond 22.20 uur meldden. De medewerkers die bezig waren met schoonmaken, het opmaken van de kas en het opruimen van de bezorgscooters werden rond dat tijdstip opgeschrikt door twee mannen die dreigden met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. De personeelsleden moesten geld afgeven en nadat dit gebeurd was, gingen de daders er rennend vandoor, de medewerkers ontredderd achterlatend.

Volgens een politiewoordvoerder kreeg het onderzoeksteam door goed recherchewerk de identiteit van één van de verdachten boven water. Deze 16-jarige jongen werd woensdag als verdachte aangehouden. In zijn ouderlijk huis is een zoeking gedaan. Daarbij zijn volgens de politie spullen aangetroffen die mogelijk gerelateerd zijn aan de overval. “Het onderzoek wordt onverminderd voortgezet, meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten. We zoeken natuurlijk nog naar de tweede verdachte maar die mag zich uiteraard ook zelf komen melden”, zo zegt de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
een inwoner (27-6-2019 om 23:02)
wat staat er .?Een jongen van 16 jaar? En dan al een overval? nou ga maar heel hard werken voor de geleden schade . BIZAR
zeeuw (27-6-2019 om 21:35)
lekkere opvoeding heeft die genoten