Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, vanmiddag kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Man aangehouden na bedreiging Stavenisse

Toegevoegd: 11-07-2019, 09.51 uur - Update: 11-07-2019, 10.52 uur
Na de melding gingen diverse eenheden met spoed ter plekke.
Na de melding gingen diverse eenheden met spoed ter plekke.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

STAVENISSE - De politie heeft woensdagmiddag in Stavenisse iemand aangehouden die had gedreigd zichzelf en zijn gezin iets aan te doen met een vuurwapen.


Volgens de politie had de 31-jarige man uit Breda gedreigd zichzelf en zijn kinderen iets aan te doen met een vuurwapen. Nadat de melding aan het einde van de middag was binnengekomen, gingen diverse politie-eenheden met spoed ter plekke.

De verdachte en zijn voertuig werden rond 16.30 uur gecontroleerd bij de Poesdreef maar er werd geen wapen aangetroffen. De man is desondanks aangehouden wegens bedreiging. Hij is overgebracht naar het politiebureau in Bergen op Zoom. De politie heeft de zaak verder in onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750