Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in het zuid(oost)en kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen mishandeld op Boulevard Vlissingen

Toegevoegd: 23-08-2019, 12.40 uur
Jongen mishandeld op Boulevard Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een 26-jarige man uit Kapelle is donderdagavond in Vlissingen aangehouden omdat hij bij het strand een 19-jarige jongeman zou hebben geslagen.


Een groepje jongeren zat rond 22.30 uur op het strand toen ze geschreeuw uit het water hoorden komen. Ze gingen een kijkje nemen en zagen een aantal mensen zwemmen. Op een gegeven moment kwam een man uit het water die achter hen aankwam en bedreigingen uitte. Het groepje besloot van het strand weg te gaan en ging daarom naar hun fietsen.

Dezelfde man volgde het groepje even later in een auto over de Boulevard Evertsen. Hij reed kort op het groepje fietsers en raakte volgens de politie één van hen op een haar na. Omdat de situatie dreigend overkwam werd de politie gewaarschuwd. Voordat deze arriveerde, was de bestuurder al uitgestapt, had hij één van de jongeren beetgepakt en hem een klap op zijn gezicht gegeven. De jongen kwam door de klap ten val.

Toen agenten arriveerden, zagen zij dat het slachtoffer opnieuw klappen kreeg. De verdachte kon p[ heterdaad worden aangehouden. Hij is voor verhoor overgebracht naar een cel. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan van de mishandeling. De politie doet verder onderzoek naar wat er precies is gebeurd en neemt getuigenverklaringen op.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Leonardus (6-10-2019 om 07:40)
Hahaha ik lees allemaal. Jullie reacties maar allemaal anoniem zo zielig he en vlissinger zo noem je eigen ik ken toevallig de persoon die gek en zwart voor zijn ogen kreeg en de media verteld de helft en verdraaid het allemaal want hij was met zijn vriendin zwemmen en zijn kleren namen ze mee en zelf waren ze met 7 man voor hun was het lachen en een grapje liep verkeerd af maar vlissinger als je me adres wil zoek me op fb en kom het na Groetjes leonardus steenbakkers
Middelburger (25-8-2019 om 21:47)
En WEER in Vlissingen ! Ook daar kan je niet eens meer naar het strand toe. Krijg je zomaar klappen.
Gargamel (24-8-2019 om 12:30)
En dan bedacht ik ineens dat zo een psychopaat gewoon 5 pitbulls mag kopen in dit vrije land waar alles maar mag. Als je maar niet met je voeten op een bankje gaat zitten want dan is de sociale verontwaardiging terug te vinden in een record aantal reaguursels.
Grote Smurf (23-8-2019 om 23:20)
@vlissinger Het zijn vaak zeer bekrompen antisociale types die dit doen die een behoorlijke saddistische stoornis in hun hoofd hebben om willekeurige mensen uit te kiezen om eens in elkaar te meppen of mentaal te mishandelen. Heb het zelf ook meegemaakt dat zo'n gek (want dat zijn het uiteindelijk hoezeer ze zichzelf ook voor proberen te liegen geweldig te zijn) mij in elkaar sloeg als kind. Hij was veel ouder dan mij dus ik kon me niet verdedigen. Deze zielige figuren doen dit omdat ze zich dan machtig kunnen voelen als een klein kind wat het oorlogspelletje wil winnen. Het zijn zielige egootjes die constant die speciale aandacht moeten hebben en macht willen hebben over mensen. Lukt het bij volwassenen niet dan gaan ze kinderen pakken.
vlissinger (23-8-2019 om 13:42)
ze moeten deze personen met naam en adrers bekend maken geen gelul met privecie rechters en advocaten denken daar anders over maar zien alleen maar dolartekens