Weerbericht:
Perioden met zon, woensdag zomers warm
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Arrestatie op Thoolse brug na aanranding

Toegevoegd: 22-09-2019, 12.42 uur
Arrestatie op Thoolse brug na aanranding
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

THOLEN - Een 19-jarige vrouw uit Bergen op Zoom is zaterdagmorgen in Halsteren betast en geslagen door een man. De verdachte, een 35-jarige man uit België, is direct aangehouden. Dat gebeurde nabij de Thoolse brug tussen Tholen en Halsteren.

Het slachtoffer fietste zaterdagmorgen vroeg tussen 07.45 en 08.00 uur op het fietspad aan de Noorder Kreekweg in Halsteren. De verdachte liep slingerend over het fietspad waardoor de vrouw de man niet meer kon ontwijken en botste tegen hem op. Ze kwamen allebei ten val. De verdachte zou de vrouw toen hebben betast en geslagen.

Het slachtoffer kon wegfietsen en heeft direct hulp ingeschakeld. Agenten die ter plaatse kwamen, konden de verdachte snel aanhouden nabij de Thoolse brug. De vrouw heeft aangifte gedaan van het voorval. In verband met het onderzoek is de politie op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van het incident.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750