Weerbericht:
Perioden met zon, woensdag zomers warm
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Jonge mannen in het water geduwd Goes

Toegevoegd: 09-10-2019, 19.15 uur
Jonge mannen in het water geduwd Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

GOES - Twee jonge mannen zijn in de nacht van zaterdag op zondag aan de Grote Kade in Goes in het water geduwd.

Het tweetal werd rond 04.00 uur aangesproken door voor hen twee onbekende mannen. Ze raakten in gesprek waarop de twee onbekenden vervolgens zouden hebben geëist dat de jonge mannen drugs van hen zouden kopen. Toen de jonge mannen daar niet op in gingen werden ze het water in geduwd. 

Nadat het duo op eigen kracht uit het water kon komen hebben zij surveillerende politieagenten aangesproken. De agenten hebben daarop een onderzoek ingesteld. De politie is op zoek naar getuigen van het voorval, of mogelijk zelfs mensen die ook zijn lastiggevallen door de twee onbekende mannen.

Het signalement van de twee luidt als volgt. Een magere, blanke man van tussen de 20 en 25 jaar oud. Hij droeg een donkere jas met een capuchon. De tweede onbekende is een magere getinte man van ongeveer 25 jaar oud. Hij droeg een jas met een camouflageprint. Hij is langer dan eerste man en vermoedelijk langer dan 1.85 meter.

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
smells like maffia spirit (10-10-2019 om 18:28)
van meester Rutte moeten jongelui ook opletten als ze hun eerste jointje willen gaan roken want dan steunen ze een hele schimmige wereld van de druscriminalitiet, en daarom hebben ze in goes zelfs 2 legale coffeeshops met goedkeuring van de gemeente die daar van die vele miljoenen jaaromzet toch maar de omzetbelasting in de zak steken. Zelfs staats wietplantages zijn het plan van kabinet VVD rutte, maar die verkopen zeker niets aan niemand ? de miljoenenwinsten gaan dan ook niet de staatskas in zeker ? criminele straatdealers ? lopen er elke dag weer mensen op straat lastig te vallen maar o jee die jongere die eens een stikkie wil roken.. foei, foei !
spreken is zilver, dealen is goud (10-10-2019 om 06:13)
Tja, Goesje, en heel politiek nederland sluit de ogen voor de oprukkende drugproblemen,