20 maanden cel en geldstraf geëist tegen Vlissinger (44)

Toegevoegd: 16-01-2020, 19.54 uur

20 maanden cel en geldstraf geëist tegen Vlissinger (44)
© Foto: Rechtbank Zeeland-West-Brabant (archief)
Door: Tim Koster

MIDDELBURG - Tegen de 44-jarige M. K. uit Vlissingen is donderdag voor de rechtbank in Middelburg een celstraf van twintig maanden plus nog eens vier maanden voorwaardelijk geëist. Daarnaast zou hij twee keer 7.500 euro smartengeld moeten betalen. De Vlissinger, die overigens niet bij de behandeling van zijn zaak aanwezig was, wordt ervan verdacht van 2011 tot en met 1 april 2017 in Vlissingen zijn stiefdochter te hebben aangeraakt op plekken waar dat niet is toegestaan.

Toen zijn ontuchtige handelingen begonnen was zijn stiefdochter acht jaar. Het betasten vond meestal plaats op de bank of onder de douche. Ook van haar nichtje, die in 2014 in beeld kwam, kon K. niet afblijven. Zij was toen elf jaar en daar duurde het betasten tot medio 2016. Volgens de advocaat van K. moest het handelen van zijn cliënt voornamelijk worden gezien als aanhalig gedrag en gebeurde het betasten tijdens knuffelen op de bank zonder enige bijbedoeling.

De rechtbank doet over twee weken uitspraak.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (17-1-2020 om 16:40)
44 jaar oud wat kan die kerel nu nog verwachten als je ziet wat hij op zijn schuldbrief heft gekregen zulke mensen horen niet meer op straat opsluiten levens lang.
zwakke justitie, stinkende maatschappij (17-1-2020 om 08:52)
En weer zo een flut strafeis in pedofielen paradijs nederland. Voor mij duidelijk dat dit bewust zo laag mogelijk gehouden wordt. Hoog tijd dat de overheid wordt opgeschoond van besmette figuren. Wij willen hier namelijk geen saville's, dutroux of weinstein cultuur.