Weerbericht:
Overdag grijs en af en toe (mot)regen, vrijdag meest droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Drie jongens aangehouden voor geweldpleging

Toegevoegd: 10-02-2020, 09.17 uur
Drie jongens aangehouden voor geweldpleging
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

COLIJNSPLAAT - De politie heeft zondagavond in Colijnsplaat drie jongens gearresteerd die worden verdacht van openlijke geweldpleging tegen een Amsterdamse taxichauffeur.

De taxichauffeur, een 45-jarige man uit Amsterdam, zette zondagavond drie jongens af op de Ganuenta. De drie verdachten, twee jongens uit Arnhem van 16 en 18 jaar oud en een 18-jarige Amsterdammer, weigerden vervolgens om te betalen. Hierdoor is er onenigheid ontstaan waarbij de drie jongens de taxichauffeur zouden hebben mishandeld. De chauffeur zou geschopt en geslagen zijn waardoor hij gewond is geraakt.

De taxichauffeur heeft aangifte gedaan waarop de politie het trio heeft aangehouden. Zij zitten nog vast om verder gehoord te worden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nn (10-2-2020 om 23:09)
Waar moet dit allemaal naar toe,wel vervoer regelen ,maar niet willen betalen.de chauffeur is weer de dupe ervan. Laten ze met elkaar de rit alsnog maar betalen en ook de behandeling bij de artsen. Sterkte voor de chauffeur
willem (10-2-2020 om 12:44)
tuig van de richel. zet ze maar een paar maanden vast in beperking. ouders er op aanspreken en ze de schadevergoeding laten betalen.
Mijn mening (10-2-2020 om 12:40)
Misselijk volk