Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien, morgen overdag ook perioen met zon
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Politie pakt persoon die nog 2,5 jaar moet zitten

Toegevoegd: 30-03-2020, 15.38 uur
De honkbalknuppel en de aangetroffen stoorzender.
De honkbalknuppel en de aangetroffen stoorzender.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft vanochtend in de Oosterschelderegio iemand aangehouden die nog bijna 2,5 jaar celstraf moest uitzitten. Hij had ook een verboden apparaat bij zich.

De persoon werd van de weg gehaald door de surveillancedienst. Bij controle bleek de automobilist nog 871 dagen te moeten zitten. In het voertuig werden een honkbalknuppel en een zogeheten jammer aangetroffen: een verboden apparaat dat mobiel telefoon- en internetverkeer plaatselijk onmogelijk maakt. Zowel de honkbalknuppel als de jammer werden in beslag genomen.

De persoon werd aangehouden en overgebracht naar het cellencomplex. Voor het bezit van de jammer wordt proces-verbaal opgemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (31-3-2020 om 07:19)
Ik kan maar niet begrijpen als iemand nog 2,5 jaar moet zitten als straf nog zolang op vrije voeten kan begeven en zo je hier ook weer leest, gelukkig weer aangehouden en niet voor niets wat gezien wat hij weer in bezit was van verboden martiaal
AD. (30-3-2020 om 21:37)
Dit hoeft toch niet mogelijk te zijn als je de misdadigers niet naar huis laat gaan maar direct opsluiten voor lange tijd.
TN'r (30-3-2020 om 16:37)
Goedzo !!! Nu nog veel meer 100% controle's houden aub ! Er rijden ook zat auto's rond met valse platen die met scannen nooit iets opleveren omdat het waarschijnlijk lief oud stel uit Enschede zijn waar iemand anders met 'fake' kenteken platen mee rond rijd.. Zo zie je ook nooit iets op scanner en via snelweg camera's ook niet als het niet overeenkomt met de bestuurder.. De auto klopt natuurlijk wel met kenteken maar de bestuurder niet... Dit is mooi veel meer van de weg plukken en ALLES controleren